Zwangerschap reflexologie

Samen genieten van deze negen mooie maanden! 

Zwanger zijn is fijn. Het is een periode waar je zo veel mogelijk van wilt genieten. 

Tijdens je zwangerschap is er constant beweging en verandering in je lichaam, wat gevolgen heeft op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak. 

Deze behandelmethode geeft jou en je ongeboren kindje momenten van rust en ontspanning. Een zeer liefdevolle benadering voor jou en je baby. Je wilt van deze bijzondere tijd zoveel mogelijk genieten.

Ook als je geen klachten hebt is zwangerschap reflexologie waardevol voor je. Het geeft een goede voorbereiding op je bevalling en het stimuleert de band tussen jou en je ongeboren kindje door de momenten van rust en ontspanning.

Indicaties

* misselijkheid                                           * maagzuur
* vermoeidheid                                         * pijn in het bekken
* slapeloosheid                                         * rugpijn   
* obstipatie                                                 * oedeem
* overtijd behandeling

 

Na je bevalling

Na je bevalling helpt een reflexologie behandeling je weer op krachten te komen en sneller je balans te vinden. Ook voor je kindje is de geboorte en de komst op aarde een hele verandering. 

Enkele weken na je bevalling is het daarom heerlijk om samen met je kindje te komen voor een metamorfose massage. Dit is een zachte massage van voeten, handen en hoofd en brengt je lichamelijk en geestelijk tot rust, het ondersteunt jullie allebei om een nieuwe balans te vinden.  Terwijl jij gemasseerd wordt ligt je kindje heerlijk bij je en reageert je kindje ook op de massage. 

                                                                                                                                                                                                             Pictures:  Helenspictures